Over ons

Strong partnership for strong construction

Sinds de oprichting in 2003 heeft Napatec zich toegelegd op vloerbekisting. Vandaag zijn we samen met onze onderaannemers uitgegroeid tot een team van meer dan 300 hooggespecialiseerde arbeidskrachten. Dankzij onze ervaring en kennis kan elke aannemer deze specifieke techniek zonder zorgen aan Napatec uitbesteden. We staan klaar voor jouw kleine of grote, eenvoudige of uitdagende project binnen de Benelux-landen.

Al bij het eerste contact kan je steunen op een sterke, hechte partnerschap. Deze wordt gevoed door to the point en eerlijke communicatie. Het team van behendige medewerkers in combinatie met een uniek ontzorgend concept, levert een doordachte aanpak voor solide en efficiënte constructies. Onze typisch Belgische toewijding in iedere stap van de werken zorgt ervoor dat we voldoen aan de hoogste eisen.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Elk project is van a tot z een samenwerking tussen ons team en jou als klant. Open communicatie, een duidelijke planning en professionele werken zijn de basis voor onze ondersteuning op de werf.

01

Contacteer ons

Napatec werkt mee aan kleine tot de grootste werven waar vloerbekisting relevant is. Wat kan ons team voor jouw project betekenen? Laten we spreken.

02

Samenzitten

We bespreken de noden uitgebreid en zoeken de meest optimale manier om het project uit te voeren, zowel economisch als qua snelheid en veiligheid.

03

Plan opmaken

Op basis van ons gesprek en de technische plannen maken we een studie van de werkwijze. Hierin worden alle benodigdheden en de duur in detail uitgewerkt.

04

Uitvoerend werk

We starten de bekisting pas op het ideale moment, afhankelijk van de andere werkzaamheden. Ook voor de ontkisting en andere werken bij bekistingen kan je rekenen op ons.