Wat doen we  |  Vloerbekisting

Vloerbekisting
door specialisten

Napatec is, met 18 jaar evaring, gespecialiseerd in alle horizontale ondersteuningen waaronder vloerbekisting, balkbekisting, ondersteuning bij predallen, welfsels en meer. We ontzorgden reeds klanten met kleinere tot grote werken bij de bouw van parkings, openbare gebouwen, residentiële gebouwen, kantoren…

We zorgen voor een professionele samenwerking met respect voor de andere werkzaamheden en timing op het werf. Zo bespreken we samen uitgebreid alle noden bij het project en zoeken de meest optimale manier om ze uit te voeren. Hierbij kijken we naar budget en efficiëntie met een transparante prijsbepaling, zonder verrassingen.

Onze panelen

Het TOPEC modulaire vloerbekistingsysteem van Hünnebeck zorgt voor snelle bekistingstijden en een aantoonbaar betere efficiëntie dan conventionele vloerbekistingsystemen. Dit komt omdat het TOPEC systeem slechts twee onderdelen heeft, namelijk panelen en stempels.

  • Kan gebruikt worden op hellende vlakken
  • Minder werkuren en materiaalkosten dankzij het praktische raster
  • Geen losse onderdelen tijdens het ontkisten

Voordelen voor jou

Door zich te specialiseren in vloerbekistingswerken, biedt Napatec een concreet antwoord aan aannemers die dagelijks nood heeft aan:

Ons all-in-one concept ontlast jou van een tijdrovende en specifieke arbeid. Terwijl kan je rekenen op budget- & timingvriendelijke oplossing van het allerhoogste kwaliteitsniveau.

Gebruiksgemak

Dankzij de robuuste en toch lichtgewicht constructie hebben we heel beperkt de kraan nodig. Op die manier kan het werk op de werf optimaal blijven functioneren.

Veelzijdig

Het paneelassortiment van TOPEC is compatibel met andere systemen zoals toren ondersteuning ID15 en ST60 of layer steiger ondersteuning voor grote hoge vloerdelen.

Economisch

Napatec gebruikt voornamelijk de panelen met afmeting 180×90, die door 1 personen manueel kan worden gemanipuleerd. Dit in combinatie met kleinere panelen om de vloer maximaal op te vullen en het traditionele restant te beperken.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Elk project is van a tot z een samenwerking tussen ons team en jou als klant. Open communicatie, een duidelijke planning en professionele werken zijn de basis voor onze ondersteuning op de werf.

01

Contacteer ons

Napatec werkt mee aan kleine tot de grootste werven waar vloerbekisting relevant is. Wat kan ons team voor jouw project betekenen? Laten we spreken.

02

Samenzitten

We bespreken de noden uitgebreid en zoeken de meest optimale manier om het project uit te voeren, zowel economisch als qua snelheid en veiligheid.

03

Plan opmaken

Op basis van ons gesprek en de technische plannen maken we een studie van de werkwijze. Hierin worden alle benodigdheden en de duur in detail uitgewerkt.

04

Uitvoerend werk

We starten de bekisting pas op het ideale moment, afhankelijk van de andere werkzaamheden. Ook voor de ontkisting en andere werken bij bekistingen kan je rekenen op ons.

Huur onze panelen, inclusief montage. Geen verrassingen

Ons team voert zelf de bekisting en ontkisting uit met een realistische planning om het uitlopen van de werken te vermijden. Bij de vooropgestelde kosten is ook de reiniging en reparatie van de panelen inbegrepen waardoor deze kosten niet onverwacht na de werken komen. Daarnaast rekenen we geen huur in collectieve verlofperiodes of -dagen.