Sectoren

Kleinere en grote projecten

We werken met enthousiasme aan ieder project. Van kleinere afdekken voor kelders met complexe balkbekisting tot grote projecten die veel werkkrachten en materiaal vragen. We werken reeds 18 jaar aan zeer uiteenlopende projecten in verschillende sectoren waaronder:

  • Appartementsblokken
  • Parkings
  • Openbare gebouwen
  • Ziekenhuizen

Enkele sfeerbeelden

Van vloerbekisting
tot ontkisting

Ons all-in-one concept ontlast jou van de tijdrovende en specifieke arbeid van vloerbekisting. Terwijl kan je rekenen op het allerhoogste kwaliteitsniveau van ons team hooggespecialiseerde arbeidskrachten.

Napatec als partner bij jouw bouwproject?

We bespreken uitgebreid alle noden bij het project en zoeken de meest optimale manier om ze uit te voeren. Dit met open communicatie, transparante prijszetting en binnen jouw vooropgestelde timing.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Elk project is van a tot z een samenwerking tussen ons team en jou als klant. Open communicatie, een duidelijke planning en professionele werken zijn de basis voor onze ondersteuning op de werf.

01

Contacteer ons

Napatec werkt mee aan kleine tot de grootste werven waar vloerbekisting relevant is. Wat kan ons team voor jouw project betekenen? Laten we spreken.

02

Samenzitten

We bespreken de noden uitgebreid en zoeken de meest optimale manier om het project uit te voeren, zowel economisch als qua snelheid en veiligheid.

03

Plan opmaken

Op basis van ons gesprek en de technische plannen maken we een studie van de werkwijze. Hierin worden alle benodigdheden en de duur in detail uitgewerkt.

04

Uitvoerend werk

We starten de bekisting pas op het ideale moment, afhankelijk van de andere werkzaamheden. Ook voor de ontkisting en andere werken bij bekistingen kan je rekenen op ons.