Wat doen we  |  Algemene bekisting

Zo veel meer dan enkel Topec …

Napatec is, met 18 jaar evaring, gespecialiseerd in alle horizontale horizontale ondersteuningen waaronder vloerbekisting, balkbekisting, ondersteuning bij predallen, welfsels en meer. We ontzorgden reeds klanten met kleinere tot grote werken bij de bouw van parkings, openbare gebouwen, residentiële gebouwen, kantoren…

We zorgen voor een professionele samenwerking met respect voor de andere werkzaamheden en timing op het werf. Zo bespreken we samen uitgebreid alle noden bij het project en zoeken de meest optimale manier om ze uit te voeren. Hierbij kijken we naar budget en efficiëntie met een transparante prijsbepaling, zonder verrassingen.

Wanden en kolommen

Specialisatie in vloerbekisting is een bewezen meerwaarde. Echter op sommige werven is het handiger om ook de verticale bekistingswerk in dezelfde hand te plaatsen.

Het all-in-one concept van arbeid, huur, tekenwerk en transport kan, in onderling overleg worden uitgebreid naar het totale gegeven. Dit wel steeds in uitbreiding van de Topec vloeren

Andere horizontale bekistingen

Napatec begint waar de kelderbouwer of silicaat man stopt.

Vaak is de afdek van een kelder een kluwen van balken en niveauverschillen die dienen uitgevoerd worden. In onderling overleg wordt gezocht naar vereenvoudigingen of de meest praktische aanpak om de vloer en balken uit te voeren.

Op andere werven heeft de aannemer een personeelstekort om predallen, welfsels, prefab-terrassen etc te plaatsen, ook daar wordt gezocht hoe Napatec zo efficiënt mogelijk dit probleem kan oplossen.

U vraagt, wij bekisten

Het begon met het bouwen van Topec ter plaatste gestorte vloeren, echter werd met de jaren de expertise, op vraag van verscheidene trouwe klanten, uitgebreid naar een brede waaier van bekistingsactiviteiten. Als aanvulling van de Topec vloeren is zo veel meer mogelijk zoals bekisten van moeilijke balkpartijen, leggen van predallen en welfsels tot bekisten van wanden en kolommen. Zoals steeds bespreken we samen met de klant waar de knelpunten zijn en wordt bijvoorbeeld een evenwicht gezocht tussen een evenwichtige eigen personeelsbezetting en de werken uitgevoerd door Napatec.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Elk project is van a tot z een samenwerking tussen ons team en jou als klant. Open communicatie, een duidelijke planning en professionele werken zijn de basis voor onze ondersteuning op het werf.

01

Contacteer ons

Wat kan Napatec voor jouw project betekenen? Laten we spreken.

02

Samenzitten

We bespreken de noden uitgebreid en zoeken de meest optimale manier om het project uit te voeren, zowel economisch als qua snelheid en veiligheid.

03

Plan opmaken

Op basis van ons gesprek en de technische plannen maken we een studie van de werkwijze. Hierin worden alle benodigdheden en de duur in detail uitgewerkt.

04

Uitvoerend werk

We starten de bekisting pas op het ideale moment, afhankelijk van de andere werkzaamheden. Ook voor de ontkisting en andere werken bij bekistingen kan je rekenen op ons.

Huur onze panelen, inclusief montage. Geen verrassingen

Ons team voert zelf de bekisting en ontkisting uit met een realistische planning om het uitlopen van de werken te vermijden. Bij de vooropgestelde kosten is ook de reiniging en reparatie van de panelen inbegrepen waardoor deze kosten niet onverwacht na de werken komen. Daarnaast rekenen we geen huur in collectieve verlofperiodes of -dagen.